Friday, March 29, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΣυνελήφθη 42χρονος που έκλεβε ηλικιωμένες

Συνελήφθη 42χρονος που έκλεβε ηλικιωμένες

Share

Στη σύλληψη 42χρονου προχώρησε το πρωί η Αστυνομία, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που εξαπάτησε δυο ηλικιωμένες γυναίκες, προσποιούμενος συνεργάτη της ΑΗΚ και κλέβοντας από τις οικίες τους χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στην πρώτη περίπτωση, στις 22 Μαρτίου, ο 42χρονος φέρεται να μετέβη στην οικία 77χρονης και αφού έκλεισε τον γενικό διακόπτη παροχής ρεύματος, προσποιήθηκε συνεργάτη της ΑΗΚ, ο οποίος θα αποκαθιστούσε τη βλάβη.  Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης διέλαθε της προσοχής της ηλικιωμένης και έκλεψε από την οικία της χρηματικό ποσό 450 ευρώ, ενώ στη συνέχεια επανέφερε τον διακόπτη, λέγοντας πως είχε επιδιορθώσει τη βλάβη.

Το ίδιο περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Μαρτίου, σε βάρος 76χρονης, από την οικία της οποίας κλάπηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε 200 ευρώ, δελτίο ταυτότητας, άδεια οδηγού και μια πιστωτική κάρτα. Όπως διαπιστώθηκε η πιστωτική κάρτα χρησιμοποιήθηκε, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις,  για ανάληψη συνολικού ποσού 450 ευρώ, από αυτόματη ταμειακή μηχανή.

Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, που απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΚΥΠΕ

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!