Thursday, March 28, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΣωτήρια παρέμβαση της Αστυνομίας για βρέφος απο την Πάφο -

Σωτήρια παρέμβαση της Αστυνομίας για βρέφος απο την Πάφο –

Share

Σωτήρια ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας για παιδάκι ηλικίας ενός έτους στην Πάφο. Συγκεκριμένα, με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας χθες το πρωί, παρείχαν βοήθεια σε ζεύγος από την Πάφο, για να μεταφέρει το συντομότερο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, το παιδάκι τους ηλικίας ενός έτους, το οποίο παρουσίασε σπασμούς.

Γύρω στις 10:30π.μ. σήμερα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου και της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λευκωσίας, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαινε η οικογένεια του μικρού, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κόρνο.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Μακάρειο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παιδάκι. Στη συνέχεια κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο παιδιατρικό τμήμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Η οικογένεια του παιδιού, ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν, ώστε να φτάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!