Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤα ηνία της ΕΚΥΣΥ στην Ελένη Χατζηάντωνα

Τα ηνία της ΕΚΥΣΥ στην Ελένη Χατζηάντωνα

Share

Σειρά θεμάτων με στόχο την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων απασχόλησαν το Επαρχιακό Συνέδριο της ΕΚΥΣΥ που πραγματοποιήθηκε μέσα στην εβδομάδα στο οίκημα της ΠΕΟ Πάφου.
Το συνέδριο, απασχόλησε, μεταξύ άλλων, η δράση της ΕΚΥΣΥ για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων, όπως η λήψη μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας, η κατάργηση του πέναλτι 12% για όσους επιλέγουν να συνταξιοδοτηθούν στο 63ο έτος της ηλικίας τους και το θέμα της σύνταξης χηρείας σε όλους τους άντρες χήρους.
Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της δωρεάν μεταφοράς για όλους τους συνταξιούχους, η επαναφορά του πασχαλινού επιδόματος και επιδόματος μάνας, αλλά και η αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργούνται με την εφαρμογή του ΓεΣΥ και ιδιαίτερα από το κόστος στα φάρμακα.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου εξελέγη Επαρχιακή Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ Πάφου η Ελένη Χατζηαντωνά. Η Ελένη Ευριπίδου Χατζηαντωνά εξελέγη στην προεδρία της επαρχιακής επιτροπής της ΕΚΥΣΥ στην Πάφο. Μιλώντας στο Radiocosmos αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι τονίζοντας πως η ακρίβεια από τη μια και οι χαμηλές συντάξεις από την άλλη κάνουν δύσκολη την επιβίωση τους.
Η πρόεδρος της ΕΚΥΣΥ επέκρινε την κυβέρνηση διότι όπως είπε κοροϊδεύει τους συνταξιούχους παραχωρώντας ψίχουλα για αύξηση των συντάξεων.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News