Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΤΕΠΑΚ και με βούλα στην Πάφο

ΤΕΠΑΚ και με βούλα στην Πάφο

Share

Ψηφίστηκε την Πέμπτη, ο περί Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου τροποποιητικός νόμος του 2022,  που δίνει την δυνατότητα να ιδρυθεί Ακαδημαϊκή οντότητα υπό την επωνυμία “Ακαδημία Επαγγελμάτων Φιλοξενίας Κύπρου” στην Πάφο, από την Ολομέλεια της Βουλής.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή και ίσως τη μεγαλύτερη κατάκτηση της Επαρχίας μας, καθώς πρόκειται για μια απόφαση που θα βοηθήσει την Επαρχία Πάφου να αναπτυχθεί Οικονομικά, Κοινωνικά, Πολιτιστικά, Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά.

Ο Δήμαρχος Πάφου και οι βουλευτές της επαρχίας μας ο ρόλος των οποίων υπήρξε  καθοριστικός. Όλοι οι πιο πάνω με ανακοινώσεις του χαιρέτησαν την ψήφιση του τροποποιητικού νόμου, τονίζοντας τη σημαία του καθώς και την ανάγκη οι πολίτες, να αγκαλιάσουν την δημόσια αυτή Σχολή, ώστε να καταφέρει να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, προς όφελος όλων.

Απηύθυναν επίσης θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής, το ΤΕΠΑΚ, το Υπουργείο Παιδείας, την ΚΕ Παιδείας, τον Δήμο Πάφου, τον ΠΑΣΥΞΕ, την γραμματεία ΚΕ Παιδείας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, Παύλο Μυλωνά.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News