Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΤην ψήφο των δημοτών ζήτησε ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος Πάφου Χρ. Μακαρίου

Την ψήφο των δημοτών ζήτησε ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος Πάφου Χρ. Μακαρίου

Share

Εκ νέου την ψήφο των συμπολιτών του για να συνεχίσουν μαζί το έργο που ξεκίνησαν για μια Πάφο, η οποία να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών και στις ανάγκες των κατοίκων της, ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Πάφου και υποψήφιος για την Αντιδημαρχία Χρήστος Μακαρίου, στο πλαίσιο της τέλεσης των εγκαινίων του εκλογικού του επιτελείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, παρούσα στα εγκαίνια ήταν η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου και ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν. Η κ. Δημητρίου στον χαιρετισμό της εξήρε το ήθος του Χρίστου Μακαρίου και είπε ότι είναι τιμή για τον ΔΗΣΥ να στηρίζει έναν νέο άνθρωπο, αυτοδημιούργητο ο οποίος εργάστηκε με ζήλο και αποφασιστικότητα, δίπλα στον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, για να έρθει η Πάφος στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Ο κ. Καρογιάν στην δική του παρέμβαση αναφέρθηκε στην πορεία του Χρίστου Μακαρίου ως Αντιδημάρχου για εννέα και πλέον χρόνια, λέγοντας ότι απέδειξε στην πράξη ότι οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι και περήφανοι όταν ανάμεσά μας υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι με ήθος, αξίες και αρχές και αναφέροντας πως είναι η τρανή απόδειξη ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News