Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
25.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΤι συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη;

Τι συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη;

Share

Εδώ και πολύ καιρό έχει παρατηρηθεί, πως ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης απουσιάζει τόσο από τις πίστες και τη δισκογραφία αλλά και από τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο Νότης απουσιάζει περισσότερο από 2 χρόνια και αυτή η μακρά απουσία καταγράφεται για πρώτη φορά στα 35 περίπου χρόνια της καριέρας του. 

Ο Νοέμβρης του 2020 είναι και ο τελευταίος μήνας που ο ίδιος έκανε δημόσια εμφάνιση αν και όχι με τον τρόπο που θα ήθελε – τουναντίον. Οι κάμερες τον κατέγραψαν με χειροπέδες στα χέρια και μάσκα στο πρόσωπο να καταφτάνει στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στην Αθήνα προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Την προηγούμενη μέρα είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν είναι καλά, λένε φίλοι και συνεργάτες του που έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι ο μέχρι πρότινος αλύγιστος και τολμηρός καλλιτέχνης για πρώτη φορά στην προσωπική ζωή του τα βρήκε σκούρα και βρέθηκε να παλεύει μόνος στα σκοτάδια με τα δικά του σκοτάδια.

Ανθρωποφοβία, αγοραφοβία, άρνηση για κάθε είδους επαφή και έξοδο και ελάχιστες ώρες καθημερινού ύπνου είναι όσα καταμαρτυρεί ο στενός κύκλος του για την ψυχολογική του κατάσταση.

Λένε μάλιστα ότι έχει αποστασιοποιηθεί ακόμη και από την οικογένειά του, ειδικά μετά τον χωρισμό του από τη Βρετανίδα σύζυγό του Κίλι και μητέρα των δύο παιδιών του με την οποία συμπορεύτηκε για 35 ολόκληρα χρόνια, μέχρι τη ρήξη του γάμου τους που φαίνεται ότι επιβάρυνε την ψυχολογική του κατάρρευση. Άλλωστε και εκείνη, όπως διαρρέουν οι φίλοι τους, βιώνει τον δικό της Γολγοθά παλεύοντας με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε πρόσφατα να ταξιδέψει στην Αγγλία για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ο Νότης σπάνια μιλάει μαζί της, σπάνια μιλάει με συγγενείς και φίλους του, δεν ανταποκρίνεται ούτε στις κλήσεις ούτε στα μηνύματά τους. Μοναδική εξαίρεση είναι μία γυναίκα με την οποία φέρεται να συγκατοικεί το τελευταίο διάστημα, ενώ κάποιες ελάχιστες φορές θα επισκεφτεί την εντυπωσιακή κατοικία που διαθέτει στην Ανάβυσσο μένοντας κι εκεί απομονωμένος για λίγα 24ωρα.

Προς το παρόν έχει αποχωρήσει από το καλλιτεχνικό στερέωμα, έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και μάλιστα, σε αυτό το γεγονός συνέβαλε και ο πρόσφατος «χαμός» ενός στενού του συνεργάτη. Παρά το γεγονός ότι δέχεται συνέχεια προτάσεις από νυχτερινά κέντρα και επιχειρηματίες, ο Νότης Σφακιανάκης δεν επιθυμεί, όπως φαίνεται, να επιστρέψει… ακόμα τουλάχιστον.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News