Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΤο Αργεντινή – Πολωνία ξεχωρίζει των δύο αγώνων από τον γ΄ όμιλο...

Το Αργεντινή – Πολωνία ξεχωρίζει των δύο αγώνων από τον γ΄ όμιλο και το Αυστραλία – Δανία από τον δ΄ όμιλο

Share

Δύο αγώνες από τον τρίτο όμιλο, εκ των οποίων ξεχωρίζει το παιχνίδι Πολωνία – Αργεντινή, και δύο από τον τέταρτο όμιλο, εκ των οποίων ξεχωρίζει ο αγώνας Αυστραλία – Δανία, διεξάγονται σήμερα για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, στις 17.00, από τον δ΄ όμιλο η Αυστραλία αντιμετωπίζει τη Δανία και χρειάζεται ισοπαλία για να περάσει στην φάση των «16», ενώ οι Δανοί χρειάζονται απαραίτητα τη νίκη για να προκριθούν.

Επίσης, στις 17.00, η Γαλλία, που έχει ήδη προκριθεί στην φάση των νοκ – άουτ της διοργάνωσης αντιμετωπίζει την Τυνησία που χρειάζεται νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, ανάλογα και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου.

Στην βαθμολογία του γ΄ ομίλου, προηγείται η Γαλλία με 6 βαθμούς και ακολουθούν Αυστραλία με 3 και Δανία και Τυνησία από 1 βαθμό.

Από τον γ΄ όμιλο, στις 21.00, η πρωτοπόρος Πολωνία αντιμετωπίζει την Αργεντινή και θέλει έστω μια ισοπαλία για πρόκριση στην επόμενη φάση, την στιγμή που η αντίπαλος της, η οποία θα έχει ταυτόχρονα την προσοχή της και στον άλλο αγώνα του ομίλου μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Μεξικού,  θα πρέπει να κερδίσει για να έχει ελπίδες πρόκρισης, ανάλογα πάντα και με την εξέλιξη του άλλου αγώνα.

Η Πολωνία έχει 4 βαθμούς, ενώ Αργεντινή και Σαουδική Αραβία έχουν από 3 βαθμούς. Στην τελευταία θέση είναι το Μεξικό με 1 βαθμό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ Αργεντινής και Σαουδικής Αραβίας θα μετρήσει αρχικά η διαφορά τερμάτων και στη συνέχεια η καλύτερη επίθεση.

Την ίδια ώρα, θα διεξαχθεί και ο αγώνας Σαουδικής Αραβίας – Μεξικού.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News