Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEΤο τραγούδι του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Εurovision

Το τραγούδι του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Εurovision

Share

Σύμφωνα με το BBC, η τραγουδίστρια Μέι Μιλέρ (Mae Muller) θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «I Wrote A Song».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω στη Eurovision φέτος και θα εκπροσωπήσω το Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια πολλών καλλιτεχνών που έχουν γνωρίσει επιτυχία στη Eurovision, από τους ABBA μέχρι τους Måneskin!… Ο Σαμ Ράιντερ (Sam Ryder) ήταν καταπληκτικός πέρυσι και απέδειξε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να επιστρέψει στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα», πρόσθεσε.

Το τραγούδι «I Wrote A Song» γράφτηκε από την ίδια μαζί με τον υποψήφιο Βrit-Award τραγουδοποιό Λιούις Τόμσον (Lewis Thompson) και την Κάρεν Πουλ (Karen Poole) η οποία έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue), Λίλυ ‘Αλλεν (Lily Allen), Νταβίντ Γκετά (David Guetta) και το συγκρότημα Alisha’s Attic.

«Έγραψα το τραγούδι πριν από λίγους μήνες, όταν περνούσα μια δύσκολη περίοδο. Οπότε το γεγονός ότι επιλέχθηκε για το φετινό τραγούδι του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision είναι ένα όνειρο!».

Ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, για λογαριασμό της Ουκρανίας, στις 9, 11 και 13 Μαΐου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News