Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤΩΡΑ: Εγκαίνια ΚΕΔ Πάφου...

ΤΩΡΑ: Εγκαίνια ΚΕΔ Πάφου…

Share

Ο Υφυπουργός  Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής  Κυριάκος Κόκκινος, τελεί αυτή την ώρα τα εγκαίνια του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δημοτών (ΚΕΔ) στην Πάφο που βρίσκονται στο χώρο στάθμεσης του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης.

Το ΚΕΔ σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμαχος Πάφου Φαίδων Φαίδωνος έχιε δεχτεί μέχρι σήμερα στους λίγους μήνες που λειτουργεί, 24 χιλιάδες επισκέψεις ενώ υποβλήθηκαν και 800 παράπονα από δημότες.

Στις 6.30 μ.μ. ο κ. Κόκκινος θα τελέσει τα εγκαίνια των έξι έργων Έξυπνης και Ψηφιακής Πόλης στην Πλατεία Κέννεντυ (μπροστά από τον Παλιό Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα εορταστεί η ανακήρυξη της Πάφου ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού για το 2023. Τα εγκαίνια θα επενδυθούν με επίδειξη σύγχρονης τεχνολογίας φωτός ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με  το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης από τον Δήμαρχο Πάφου και εορταστική συναυλία από την Josephine και το μουσικό σχήμα ” Pop Santas “.

 

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News