Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΥπό κράτηση άλλοι τρεις για την απόπειρα φόνου του Δημητρούι

Υπό κράτηση άλλοι τρεις για την απόπειρα φόνου του Δημητρούι

Share

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον τριών προσώπων που είναι και οι νεότερες συλλήψεις που σημειώθηκαν χθες σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατά του Δημήτρη Ανδρονίκου, άλλως “Δημητρούι” στην Ανθούπολη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη στα χέρια της Αστυνομάις βρίσκονταν έξι ακόμη άτομα, η κράτηση των οποίων ανανεώθηκε τα ξημερώματα για άλλες οκτώ ημέρες.

Σε σχέση με τις νεότερες συλλήψεις αυτές αφορούν δύο πρόσωπα ηλικίας 43 και 28 ετών, αλλά και έναν 40χρονο κατάδικο των Κεντρικών Φυλακών, η επανασύλληψη του οποίου έγινε μετά την έφοδο της Αστυνομίας τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για αλλοδαπό βαρυποινίτη της πτέρυγας 8α καταδικασμένο σε πολυετή ποινή φυλάκισης.

Στο μεταξύ μετά από πληροφορία η Αστυνομία προχώρησε,  σε νέες έρευνες κατά τις οποίες εντοπίστηκαν κάποια νέα τεκμήρια που έχουν ήδη σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις στα εργαστήρια της ΥΠΕΓΕ.

Σε σχέση με το θύμα της απόπειρας αυτός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News