Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΑΙΡΟΣΥψηλές θερμοκρασίες- Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη

Υψηλές θερμοκρασίες- Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη

Share

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από την Τετάρτη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις και το απόγευμα τοπικά στα δυτικά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί προοδευτικά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο και την Τετάρτη, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού, όπου και δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Στην ατμόσφαιρα, από αύριο και μετά θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία αύριο αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο και μέχρι την Πέμπτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News