Friday, March 29, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΧρυσό και αργυρό στο τζούντο στην Αλγερία από Κρουσανιωτάκη και Αντωνίου

Χρυσό και αργυρό στο τζούντο στην Αλγερία από Κρουσανιωτάκη και Αντωνίου

Share

Ένα χρυσό και ένα αργυρό κατέκτησαν στο Αφρικανικό Προ Ολυμπιακό Κυπελο στην Αλγερία, αντίστοιχα οι Κύπριοι τζουντόκα Γιώργος Κρουσανιωτάκης στα 100 κιλά και ο Γιάννης Αντωνίου στα +100 βάσει αναρτήσεων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία με το μετάλλιο αυτό ο Κρουσανιωτάκης εξασφάλισε 100 βαθμούς για τους Ολυμπιακούς 2024.

Επίσης σε δελτίο Τύπου για τον Γιάννη Αντωνίου, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και καλπάζει προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, επισημαίνεται ότι είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά την Αλγερία καθώς την περασμένη Παρασκευή πήρε χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο U21 και συνολικά το πέμπτο μετάλλιο κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, αφού έφυγε ως νικητής από κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετείχε.

Στα 18 του χρόνια ο Γιάννης Αντωνίου αναμετρήθηκε στο τατάμι με αθλητές αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και κατάφερε, να επικρατήσει, ανεβάζοντας στο βάθρο την Κύπρο. Στον τελευταίο αγώνα και από την κατηγορία +100 κιλά, αρχικά νίκησε τον Anouar Abdelkader Hichem Ηached (Αλγερία) και ακολούθως τον Mohamed El Mahdi Lili (Αλγερία).

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!