Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΧωματερή ή βιοκαύσιμα το ξυνιστέρι- Στην Βουλή το θέμα της παραλαβής

Χωματερή ή βιοκαύσιμα το ξυνιστέρι- Στην Βουλή το θέμα της παραλαβής

Share

Στην χωματερή τα σταφύλια;

 

Ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής γεωργίας τίθεται εκ νέου σήμερα το θέμα της παραλαβής των σταφυλιών μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην παραλαβή της ποικιλίας Ξυνιστέρι από τις Οινοβιομηχανίες . Στη συνεδρία σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής  Γιαννάκη Γαβριήλ έχουν κληθεί και θα  παραστούν ο γενικός διευθυντής του υπουργείου και εκπρόσωποι απ όλες τις οινοβιομηχανίες . Μιλώντας στο radiocosmos ο πρόεδρος της επιτροπής γεωργίας ανέφερε ότι ο κλάδος της αμπελουργίας βρίσκεται στον αναπνευστήρα και κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον υπουργό γεωργίας για λανθασμένες εκτιμήσεις σε ότι αφορά τη διαχείριση γενικά του αμπελουργικού αφού δεν λήφθηκαν μέτρα για  τη φύτευση νέων αμπελώνων . Πρέπει ανέφερε ο κ Γαβριήλ να βρεθούν λύσεις που να μην θυματοποιούν τους αμπελουργούς   Στο μεταξύ επισκέψεις σε οινοποιεία θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Δευτέρα οι βουλευτές μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής γεωργίας . Οι επισκέψεις θα αρχίσουν στις 8.30 το πρωί με επίσκεψη στο εργοστάσιο ΣΟΔΑΠ στο Στρουμπί .

Χρύσανθος Σαββίδης

Ο βουλευτής  Πάφου του ΔΗΚΟ Χρυσανθος Σαββίδης μιλώντας στο ράδιο κόσμος επέρριψε ευθύνες  στο υπουργείο γεωργίας και τις οινοβιομηχανίες και στους χειρισμούς τους για την παραλαβή των σταφυλιών . Όπως ανέφερε δεν έγιναν σωστές εκτιμήσεις σε ότι αφορά την φετινή παραγωγή , τον πράσινο τρυγητό ενώ δεν υπολογίστηκαν σωστά και τα παλιά αποθέματα  κρασιών στα οινοποιεία .

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News