Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΨάχνουν εμπρηστές -Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Λεμεσό

Ψάχνουν εμπρηστές -Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Λεμεσό

Share

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε ψες  η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, ανατολικά της κοινότητας Κοιλανίου στη Λεμεσό. Στην περιοχή παρέμει αννουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις. Όπως δήλωσε ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νίκος Λογγίνος, από τη φωτιά κάηκε έκταση ενάμισι τετραγωνικού χιλιομέτρου από άγρια βλάστηση, θάμνους και δέντρα.Τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο “Ίκαρος Δύο”, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά οκτώ μεμονωμένες κατοικίες. Κατά τις επιχειρήσεις, πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών ανετράπη και κάηκε ολοσχερώς.

Τρία μέλη, τα οποία επέβαιναν του οχήματος, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τον επισκέφθηκε ο υπουργός Γεωργίας, Πέτρος Ξενοφώντος και δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του. Ο κύριος Ξενοφώντος ανέφερε ακόμη ότι τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται και διεμήνυσε ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν.Νωρίτερα, για εμπρησμό έκανε λόγο ο Κοινοτάρχης Κοιλανίου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News