Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑ1η Σεπτεμβρίου -Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργείας νοσηλευτηρίων ΟΚΥπΥ

1η Σεπτεμβρίου -Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργείας νοσηλευτηρίων ΟΚΥπΥ

Share

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ,  “με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης, οι πολίτες θα μπορούν να διευθετούν ραντεβού, τηλεφωνικά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (https://shso.org.cy/), με ιατρούς των διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία των νοσηλευτηρίων ενώ το πρόγραμμα με τις Ειδικότητες που θα προσφέρονται κάθε εβδομάδα, θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού”.

Τα απογεύματα θα πραγματοποιούνται και χειρουργικές επεμβάσεις με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ευελιξία στους ασθενείς .

Ο ΟΚΥπΥ δήλωσε πως ” Η επέκταση του ωραρίου εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στα νοσηλευτήρια και τα Κέντρα Υγείας του Οργανισμού και είναι αποτέλεσμα ενός παραγωγικού και εποικοδομητικού διαλόγου με τις συντεχνίες των εργαζομένων,ευχαριστώντας για την σημαντική  συμβολή τους.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News