Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣ122 καταγγελίες τον Ιούνιο από ποδηλατική αστυνόμευση

122 καταγγελίες τον Ιούνιο από ποδηλατική αστυνόμευση

Share

122 καταγγελίες προέβηκαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της επαρχίας Πάφου κατά τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, εκτός από τις 122 εξώδικες καταγγελίες, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της ΑΔΕ Πάφου, προσέφεραν βοήθεια στο κοινό σε 22 περιπτώσεις, σε 14 περιπτώσεις βοήθησαν άλλα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους, και σε 23 περιπτώσεις αστυνόμευσαν διάφορες εκδηλώσεις . Ακόμη προχώρησαν σε 26 ανακοπές υπόπτων και σε ελέγχων τους.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, δόθηκαν συμβουλές σε τουρίστες και ντόπιους, αστυνόμευσαν την ευρύτερη περιοχή Χλώρακας για πρόληψη εγκληματικότητας καθώς και την περιοχή Γεροσκήπου για τον ίδιο σκοπό, ενώ παρείχαν τις υπηρεσίες τους για την αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Επιπρόσθετα βοήθησαν την αστυνομική διεύθυνση Πάφου σε μεταφορές κρατουμένων και προέβησαν σε ελέγχους παραλιών ότι τηρούνται τα μέτρα με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, συνεργαζόμενοι με τους επί τόπου ναυαγοσώστες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News