Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣ30χρονος στην Πάφο έκλεβε από δωμάτια ξενοδοχείου

30χρονος στην Πάφο έκλεβε από δωμάτια ξενοδοχείου

Share

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σε σχέση με διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν σε ξενοδοχείο στην Πάφο, μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 30 ετών.

Κατά τη σύλληψη του, ο 30χρονος φέρεται να αντιστάθηκε και να επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομιας, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στο τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του όπου εντοπίστηκαν τρεις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια, ερευνήθηκε η οικία του όπου εντοπίστηκαν άλλες τέσσερις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια ξενοδοχείου, ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών, καθώς επίσης και μικροποσότητα κάνναβης.

Τόσο το χρηματοκιβώτιο όσο και οι κάρτες εισόδου αναγνωρίστηκαν ως περιουσία του ξενοδοχείου από τον Διευθυντή του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News