Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣ6μηνιαίο επίδομα - δείτε ποιοι επωφελούνται

6μηνιαίο επίδομα – δείτε ποιοι επωφελούνται

Share

Το Υπουργικό ενέκρινε επίδομα για τους αιχμαλώτους, αμάχους και αναπήρους, στρατιώτες/εφέδρους, της τουρκικής εισβολής

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την καταβολή εξαμηνιαίου εφάπαξ τιμητικού επιδόματος στους αιχμαλώτους, αμάχους και αναπήρους, στρατιώτες/εφέδρους, της τουρκικής εισβολής του 1974  στους οποίους  καταβάλλεται ήδη μηνιαίο Τιμητικό Επίδομα από τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου Νιόβης Παρισσινού, στους δικαιούχους θα παραχωρείται εξαμηνιαίως εφάπαξ τιμητικό επίδομα ύψους χιλίων ευρώ ως αναγνώριση εκ μέρους της πολιτείας της ανεκτίμητης προσφοράς τους κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

Κατ΄ εξαίρεση, για το 2022 θα καταβληθεί στους δικαιούχους μαζί με την μηνιαία πληρωμή Τιμητικού Επιδόματος για τον Ιούλιο και εφάπαξ τιμητικό επίδομα ύψους δύο χιλιάδων ευρώ, σε μια συνολική δόση.

To Υπουργικό Συμβούλιο επίσης, ενέκρινε την έκδοση Πιστοποιητικών Εγγραφής Μίσθωσης σε 38 δικαιούχους εκτοπισθέντες που διαμένουν σε Κυβερνητικούς Οικισμούς και Συνοικισμούς Αυτοστέγασης, που έχουν ανεγερθεί σε Τουρκοκυπριακή γη.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News