Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7ο Λαογραφικό Τριήμερο Κτήματος

7ο Λαογραφικό Τριήμερο Κτήματος

Share

Ο Λαογραφικός Όμιλος Κτήμα, οργανώνει και φέτος το καθιερωμένο πλέον λαογραφικό του τριήμερο, στην καρδιά της πόλης μας, την Πέμπτη 3, Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Αυγούστου.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου, θα έχουμε την Έναρξη 7ου Λαογραφικού Τριημέρου!

Από τις 19:00-20:30 Παιδικό Συναπάντημα, το οποίο περιλαμβάνει παρέλαση στην Μακαρίου και παραδοσιακούς χορούς από παιδικά τμήματα χορευτικών Ομίλων στην Πλατεία Κένεντυ.

Από τις 20:30-21:00 Θέατρο Σκιών στον Πολυχώρο Αττικόν (Παλιά

Ηλεκτρική).

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 4 Αυγούστου στην Πλατεία Δημαρχείου, όπου από τις 8:00 μ.μ. θα λάβει χώρα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Αναπαράσταση Κυπριακού Γάμου από τον Όμιλο λαογραφικών Ερευνών Λεμεσού, Παραδοσιακοί χοροί από την Κύθνο από τον Λαογραφικό Όμιλο ΚΤΗΜΑ και χοροί, τραγούδια και δρώμενα των Δωδεκανήσων από τον Πολιτιστικό Όμιλο Ζήδρος.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου την ίδια ώρα στην Πλατεία Δημαρχείου, Το Μουσικό και χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου ΚΤΗΜΑ θα παρουσιάσουν μια μουσικοχορετικοθεατρική παράσταση που περιλαμβάνει χορούς, τραγούδια και έθιμα της Κύπρου μας.

Στην Πλατεία Δημαρχείου τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή παράλληλα με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα λειτουργούν περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα και εδέσματα, εκθέσεις παραδοσιακών αντικειμένων και επαγγελμάτων και παρουσίαση τοπικών κρασιών και ζιβανίας.

Χορηγοί επικοινωνίας του 7ου Λαογραφικού Τριημέρου Κτήματος είναι:

Cosmosnews, η εφημερίδα Αδέσμευτος και το Ράδιο Κόσμος.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News