Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣ8ος Φωτομαραθώνιος Κύπρου στην Πάφο

8ος Φωτομαραθώνιος Κύπρου στην Πάφο

Share

Πραγματοποιείται το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ο 8ος Φωτομαραθώνιος από την ΦΕΚ – Τμήμα Πάφου.

 

Ανακοίνωση αναφέρει ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό με στόχο να δώσει την ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης “μέσα από μια ευχάριστη φωτογραφική πρόκληση στην καρδιά της πόλης”.

Η κριτική επιτροπή θα δώσει 4 θέματα στους συμμετέχοντες που θα έχουν στην διάθεσή τους 4 ώρες να φωτογραφήσουν, περπατώντας στους δρόμους της Πάφου. Με τη λήξη του χρόνου παραδίδουν μία φωτογραφία για κάθε θέμα, ώστε όλες να διαγωνιστούν για τα βραβεία (τρεις νικητές και τρεις επαίνοι σε κάθε θέμα).

Η εκκίνηση θα γίνει στην Πλατεία  Κένεντι στην Πάφο στις 10:00 το πρωί και ο τερματισμός καθώς και η παράδοση των φωτογραφιών μεταξύ 13:30 – 14:30.

Οι πρώτοι 6 νικητές από κάθε θέμα θα πάρουν τιμητικό δίπλωμα. Όλες οι συμμετοχές θα προβληθούν σε εκδήλωση που θα γίνει το Δεκέμβρη.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν οι Χαράλαμπος Ιακώβου, φωτογράφος, Πόλυς Παλάς, ιδιοκτήτης γκαλερί και ο Ανδρέας Ιακώβου, φωτογράφος, πρόεδρος ΦΕΚ-Τμήμα Λεμεσού.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News