Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
30.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΑνησυχία ΠΑΣΥΞΕ για το ρυθμό κρατήσεων των επόμενων μηνών

Ανησυχία ΠΑΣΥΞΕ για το ρυθμό κρατήσεων των επόμενων μηνών

Share

Τα προβλήματα στα βρετανικά αεροδρόμια με τις ακυρώσεις πτήσεων επηρεάζουν τον τουρισμό της Πάφου σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Θάνο Μιχαηλίδη. Τις τελευταίες ημέρες όπως ανέφερε το πρωί στο Ράδιο Κόσμος,  καταγράφεται μείωση στη ροή των κρατήσεων προς τα ξενοδοχεία  της Πάφου και της Κύπρου ευρύτερα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης ο ρυθμός των κρατήσεων για τον επόμενο μήνα και μετά είναι μειωμένος και εξέφρασε ανησυχία για την κατάσταση που δημιουργείται.

Αυτή την περίοδο οι πληρότητες των ξενοδοχείων της Πάφου επεσήμανε είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, γύρω στο 75 με 80% σε σύγκριση με το 2019 που ήταν στο 85%. Αναμενεται  σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη ότι σε αυτά τα επίπεδα θα κυμανθούν οι πληρότητες και για τον μήνα Ιούλιο, ενώ για τον Αύγουστο αναμένεται ότι θα είναι λίγο ψηλότερες λόγω και των διακοπών των Κυπρίων.

Πέρα από τους Βρεττανούς αυτή την περίοδο στην Πάφο βρίσκονται τουρίστες από τη Κεντρική Ευρώπη, τη Γερμανία, Πολωνία και το Ισραήλ.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News