Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣEurovision: Απόψε στις 10 ο Α΄ημιτελικός

Eurovision: Απόψε στις 10 ο Α΄ημιτελικός

Share

H στιγμή που περίμεναν όλοι οι Eurofans έφτασε! Απόψε στις 22:00 ώρα Κύπρου, θα ανοίξει η αυλαία του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι διοργανωτές επιφύλαξαν μια φαντασμαγορική έναρξη στο κοινό της Ευρώπης!

Ο 68ος Ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός, λαμβάνει ‘χώρα’ στο Μάλμε της Σουηδίας, ύστερα από την περσινή,  θριαμβευτική νίκη της Loreen με το τραγούδι “Tattoo”. Πρωτότυπες μελωδίες, εκρηκτικές χορογραφίες και εντυπωσιακά σκηνικά και ιδιαίτερες περσόνες πρωταγωνιστούν και πάλι.

Ο Α’ ημιτελικός που θα γίνει απόψε και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, θ’ ανοίξει όπως κάθε χρόνο με ένα ιδιαίτερο interval act, ωστόσο, η φετινή έναρξη θα είναι ακόμη πιο ξεχωριστή και αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον για τους Κύπριους και τους Έλληνες φίλους του θεσμού.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η κορυφαία pop star της Ελλάδας, Ελένη Φουρέιρα που έχει μπει στο πάνθεον της Ευρώπης με το “Fuego” θα εμφανιστεί μαζί με τη Channel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το “SloMo” το 2022, τον Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το “Popular” για την Σουηδία το 2011 και 24 χορευτές. Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ θα παρουσιάσει το “Fuego” με το οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση για την Κύπρο το 2018 σε μια εκρηκτική χορογραφία που έχει επιμεληθεί ο Bill Roxenos.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη θα πάρουν οι 15 χώρες, που θα δώσουν τη «μάχη» τους με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου. Πρώτη, θα εμφανιστεί η Κύπρος με την 17χρονη Σήλια Καψής και το τραγούδι “Liar”. Η ταλαντούχα εκπρόσωπος μας, σε συνέντευξή της στο HELLO! Cy, αποκάλυψε ότι θεωρεί μεγάλο πλεονέκτημα τη σειρά εμφάνισης της, καθώς θα είναι αυτή που θα ανοίξει ολόκληρη τη φετινή Eurovision…

Σε συνδυασμό με τη θετική της ενέργεια και τη δυναμική σκηνική της παρουσία, η Σήλια, βρίσκεται σε αρκετά πλεονεκτική θέση και έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, ώστε να καταφέρει να «κλειδώσει» την παρουσία της στον μεγάλο τελικό.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News