Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEEurovision 2024: Φήμες ότι την Κύπρο θα εκπροσωπήσει αυτός/ή που θα επιλεγεί...

Eurovision 2024: Φήμες ότι την Κύπρο θα εκπροσωπήσει αυτός/ή που θα επιλεγεί μέσα από Fame Story

Share

Το Fame Story, το οποίο θα μεταδίδεται στη νέα τηλεοπτική σεζόν, ταυτοχρόνως από το ΡΙΚ στην Κύπρο και το STAR στην Ελλάδα, θα είναι το talent show που θα χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος επιλογής για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την μεγαλόνησο στην Eurovision 2024. To Eurovisionfun μίλησε με τους ανθρώπους του ΡΙΚ και σας μεταφέρουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ με τις πρώτες λεπτομέρειες αυτού που θα δούμε.

Μέσω του ΡΙΚ και του STAR το Fame Story

Αυτό που δεν έγινε πραγματικότητα φέτος στην επιλογή του κυπριακού εκπροσώπου, ΡΙΚ – PANIK Records – Barking Well Media, θα πραγματοποιήσουν για την Eurovision 2024. Ο καλλιτέχνης που θα κληθεί να σηκώσει την κυπριακή σημαία στην Σουηδία και στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα αναδειχθεί μέσα από το Fame Story, το οποίο και επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αρκετά όμως διαφοροποιημένο από αυτό που θυμούνται οι παλαιότεροι. Η είδηση αυτή αναφέρθηκε σήμερα για πρώτη φορά μέσα και από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Το Fame Story θα μεταδίδεται ταυτόχρονα στο ΡΙΚ και στο STAR. Θα πραγματοποιηθούν castings μέσα το καλοκαίρι, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Ο σχεδιασμός είναι να ξεκινήσει να μεταδίδεται από τον Σεπτέμβριο, την έναρξη δηλαδή της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ο μεγάλος του τελικός να λαμβάνει χώρα μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων, ώστε να υπάρξει μετά άπλετος χρόνος για να βρεθεί και το τραγούδι, να γίνει το video clip, αλλά και όλη η προετοιμασία που απαιτείται, προκειμένου η Κύπρος να παρουσιάσει στην Eurovision 2024 μία άρτια συμμετοχή.

Καθημερινά θα μεταδίδεται ένα επεισόδιο το απόγευμα, με σκηνές από την ακαδημία. Το πρόγραμμα θα έχει σήμανση κατάλληλο για όλους. Έτσι μην περιμένετε να δείτε πολλά από την καθημερινότητά τους στο σπίτι, ένα δηλαδή καθαρό ριάλιτι, Όλα όσα θα βλέπουμε θα εστιάζουν στην εξέλιξη και την πρόοδό των σπουδαστών της ακαδημίας, οπότε θα βλέπουμε τα μαθήματα, τις πρόβες και γενικότερα την προετοιμασία τους για το εβδομαδιαίο live.

Η Άννα Βίσση πρόεδρος της επιτροπής;

16 άτομα θα επιλεγούν για την μουσική ακαδημία, με έναν φυσικά να αποχωρεί κάθε εβδομάδα στο live show. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους ανθρώπους που βολιδοσκοπούνται για την θέση των μελών της κριτικής επιτροπής. Αυτό που μας αποκάλυψαν, είναι πως το πρώτο άτομο με το οποίο συζητούν, είναι η Άννα Βίσση!

Τέλος Μαίου μία αντιπροσωπεία του ΡΙΚ θα βρεθεί στην Αθήνα, ώστε να πέσουν και οι απαραίτητες υπογραφές. Αμέσως μετά φυσικά θα υπάρξει σχετικό trailer, με το οποίο θα ξεκινήσει η υποβολή συμμετοχών, από όσους θα επιθυμούσαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το μουσικό διαγωνισμό, μέσω του οποίου θα γίνει η ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2024!

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News