Thursday, March 28, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEH Mercedes G-Class ετοιμάζεται για το πρώτο της ταξίδι στο διάστημα

H Mercedes G-Class ετοιμάζεται για το πρώτο της ταξίδι στο διάστημα

Share

Η Moncler ξέρει ότι οι ιδιοκτήτες της G-Class φορούν puffer jackets, οπότε έφτιαξε κι ένα για το αμάξι τους.

Moncler και Mercedes συνεργάστηκαν για την κατασκευή μιας μοναδικής custom G-Class, η οποία φοράει το δικό της puffer jacket. Οι τροχοί και το κομμάτι που κανονικά θα ήταν η υφασμάτινη οροφή του 240GD που θυμόμαστε από τον στρατό, είναι καλυμμένα με αφράτα μπουφανάκια. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία λειτουργική διάσταση στο εν λόγω concept και είναι μια ξεκάθαρη καλλιτεχνική έκφραση, αλλά και πάλι έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Άλλωστε αυτή η «φουσκωτή» Mercedes παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, και ίσως να πρόκειται για μια ογκώδη και ακριβή διαφήμιση μιας συνεργασίας των δύο brands σε μια σειρά ρούχων. Αυτό που έχει ενδιαφέρον στην υλοποίηση του concept είναι η «διαστημική» διάσταση που πήρε. Τόσο τα χρώματα, όσο και η συνολική σκηνική παρουσία του event της Mondo G την κάνουν να μοιαζει με lunar rover και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Μπορεί να μην αφορά τους κοινούς θνητούς, αλλά βρισκόμαστε μπροστά στην αυγή του διαστημικού τουρισμού, άρα το lifestyle των υπερπλούσιων αναμένεται να πασπαλιστεί με αρκετή αστερόσκονη, κυριολεκτικά αυτή τη φορά. Η διαστημική περιβολή της G-Class απλά προσπαθεί να μας κάνει πιο οικεία όσα πρόκειται να δούμε τα επόμενα χρόνια στον ρουχισμό των τουριστών που θα δώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μερικές βόλτες γύρω από τη Γη στα όρια της ατμόσφαιρας και από την εντύπωση που προκάλεσε, μάλλον άρχισε να το καταφέρνει.

 

 

πηγή: ratpack.gr, Βασίλης Κουρουμιχάκης

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!