Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEMan of the Year ο Ηλίας Ηλιάδης της Pafilia

Man of the Year ο Ηλίας Ηλιάδης της Pafilia

Share

. Η απονομή των βραβείων Man of the Year Awards 2021 πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό. Άντρας της χρονιάς στον επιχειρηματικό τομέα, αναδείχθηκε φέτος ο δημιουργός και ισχυρός άντρας της Pafilia, Ηλίας Ηλιάδης.

Ο Ηλίας Ηλιάδης αποφοίτησε το 1972 από τη Νομική Σχολή Αθηνών και από το 1973 μέχρι το 1982 άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα στην Πάφο. Διετέλεσε Υφυπουργός Εσωτερικών από το 1982 έως το 1985, οπότε και διορίστηκε Υπουργός Άμυνας, θέση στην οποία παρέμεινε έως το 1985.

Το 1988 ίδρυσε τον Όμιλο Εταιρειών Pafilia Property Developers Ltd, και κατέχει τη θέση του Προέδρου. Διετέλεσε, επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Γης, Πρόεδρος και μέλος Αθλητικών και Πολιτιστικών Σωματείων στην Πάφο, μέλος αρκετών Διοικητικών Συμβουλίων Ιδιωτικών Εταιρειών στην Κύπρο και στο Εξωτερικό.

Η Pafilia μέσα από μια πορεία σταθερής ανάπτυξης εδραιώθηκε ως πρωτοπόρος Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων στην Κύπρο και τώρα απασχολεί πάνω από 350 υπαλλήλους. Από το 1999 ο Όμιλος έχει διεθνή παρουσία στη Ρωσία, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. Ο πύργος ONE της Pafilia στη Λεμεσό είναι το υψηλότερο κτήριο στην Κύπρο (170μ.) και χαρακτηρίζεται από την εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική του στέμματος του πύργου, προσδίδοντας στην πόλη της Λεμεσού έναν διαφορετικό αέρα.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News