Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
25.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

Duomo Ristorante

client-image

Καλώς ήρθατε στο Duomo, στο σπίτι της σύγχρονης ιταλικής κουζίνας, που λειτουργεί στην Πάφο από το 2002 και εξελίχθηκε με τα χρόνια σε ένα εξαιρετικό τοπικό εστιατόριο για γνήσιο ιταλικό φαγητό. Ο ιδιοκτήτης, ο Peter Elia και η ομάδα των ταλαντούχων σεφ έχουν ως στόχο να προσφέρουν καθημερινά σύγχρονο ιταλικό φαγητό και να διασφαλίσουν ότι θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία.

Το μενού μας καλύπτει κάθε περίσταση και είναι προσεκτικά προσαρμοσμένο για να ανταποκρίνεται στα γούστα και τις προσδοκίες των πελατών μας. Όλα τα φαγητά μας είναι φρεσκομαγειρεμένα και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα για την καλύτερη γευστική εμπειρία! Προμηθευόμαστε όλα τα αλλαντικά μας και τα ιταλικά προϊόντα από την Ιταλία και παίρνουμε τα κρεατικά, τα λαχανικά και τα ψάρια από ντόπιους προμηθευτές. Το Duomo έχει οικοδομήσει τη φήμη της απόλυτης ικανοποίηση των πελατών και προσπαθεί συνεχώς να υπερβαίνει τις προσδοκίες τους καθημερινά.

RESERVATIONS

T.: +357 99 473931

MENU

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Κυριακή
12:00 - 23:00

Facebook page

INSTAGRAM page

OPEN OUR WEBSITE

About us

Traditional
Winemaking

Wine Aroma is the biggest wine producing company in Eastern America. We craft our premium wines and distribute them all over the world. Winning competitions has been a pride of our company since we started our activity back in 2003

We only work with premium materials from our trusted partners

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image

Cosmos News