Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
26.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

Baracas Lounge

client-image

Καλώς ήρθατε στο Baracas Lounge Bar, όπου το στυλ, η μοντέρνα διακόσμηση και η άνεση συγκλίνουν στο να δημιουργήσουν μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία.

Στο Baracas, πιστεύουμε ότι το εξαιρετικό φαγητό είναι μια μορφή τέχνης. Οι ταλαντούχοι σεφ μας, γνωστοί για τη μαγειρική τους τεχνογνωσία, επιμελούνται γευστικά πιάτα που μαγεύουν τις αισθήσεις. Χρησιμοποιούμε τα πιο φρέσκα, τοπικά υλικά για να διασφαλίσουμε ότι κάθε μπουκιά είναι μια αποκάλυψη γεύσης.

Αλλά το Baracas είναι κάτι περισσότερο από μια γαστρονομική απόλαυση. είναι ένα μέρος για να σφυρηλατήσετε αναμνήσεις. Καθώς ο ήλιος αρχίζει να κατεβαίνει, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε το κρασί, την μπύρα ή ένα από τα επώνυμα κοκτέιλ μας. Είτε αναζητάτε μια ρομαντική βραδιά για δύο είτε μια συγκέντρωση με φίλους, το Baracas Lounge Bar σας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.

RESERVATIONS

T.: +357 99 082363

Reservation Form

Book a table

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Κυριακή
09:00 - 01:30

Facebook page

INSTAGRAM page

SEE OUR FOOD MENU

SEE OUR DRINKS MENU

About us

Traditional
Winemaking

Wine Aroma is the biggest wine producing company in Eastern America. We craft our premium wines and distribute them all over the world. Winning competitions has been a pride of our company since we started our activity back in 2003

We only work with premium materials from our trusted partners

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image

Cosmos News