Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
25.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

Honey Restaurant

client-image

Το Honey Restaurant είναι ένα μέρος όπου η τέχνη της μαγειρικής μετεξελίσσεται σε μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία. Με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και τη δημιουργικότητα ο Chef μας επιλέγει με τον πιο προσεκτικό τρόπο τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά ώστε το τελικό αποτέλεσμα στο πιάτο σας να είναι σχεδιασμένο πάντα με μεράκι και αγάπη.

Στο Honey Restaurant προσφέρουμε ένα πλούσιο μενού που ανεξάρτητα με τις προτιμήσεις σας θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Πιάτα με μοντέρνα αισθητική αλλά και παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονη πινελιά εγγυώνται θα σας καταπλήξει. Στον κομψά διακοσμημένο χώρο του εστιατορίου θα μπορέσετε να απολαύσετε το γεύμα σας σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το προσωπικό μας με τον άρτιο επαγγελματισμό του θα σας εξυπηρετήσει με ευγένεια και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας για σας μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Είτε επισκέπτεστε το Honey Restaurant για μια ειδική περίσταση, είτε απλά για να απολαύσετε μια όμορφη βραδιά να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αξιομνημόνευτο.

RESERVATIONS

T.: +357 99 999059

Ωράριο λειτουργίας

Τρίτη - Σάββατο
18:00 - 23:00
Κυριακή 18:00 - 00:00
Δευτέρα κλειστά

Facebook page

INSTAGRAM page

About us

Traditional
Winemaking

Wine Aroma is the biggest wine producing company in Eastern America. We craft our premium wines and distribute them all over the world. Winning competitions has been a pride of our company since we started our activity back in 2003

We only work with premium materials from our trusted partners

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image

Cosmos News