Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
26.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

Costas Koloni Tavern

client-image

Η ταβέρνα Κώστας στην Κολώνη είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα που λειτουργεί από το 1992. Στην ταβέρνα χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα υλικά και τα φαγητά μας μαγειρεύονται κατά παραγγελία πάντα με υπομονή και αγάπη. Το μενού έχει μια μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά για να ξεκινήσετε και στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε καλοψημένα κρεατικά στα κάρβουνα αλλά και κυπριακές σπεσιαλιτέ συμπεριλαμβανομένου του μουσακά.

Εξαιρετικοί χειροποίητοι μεζέδες, σουβλάκια χοιρινά ή κοτόπουλου, γεμιστά αμπελόφυλλα, υπέροχα γεμιστά μανιτάρια και σεφταλιές συμπληρώνουν τον μακρύ κατάλογο. Επομένως για αυτόν που ψάχνει μια παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα με μοναδικές γεύσεις, άριστη εξυπηρέτηση και μόλις 5 λεπτά οδήγηση από το κέντρο της Πάφου τότε ο Κώστας στην Κολώνη είναι η καλύτερη επιλογή. Κάποιες βραδιές υπάρχει και ζωντανή μουσική.

RESERVATIONS

T.: +357 99 175807

MENU

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο
18:00 - 00:00
Κυριακή κλειστά

Facebook page

INSTAGRAM page

VISIT OUR WEBSITE

About us

Traditional
Winemaking

Wine Aroma is the biggest wine producing company in Eastern America. We craft our premium wines and distribute them all over the world. Winning competitions has been a pride of our company since we started our activity back in 2003

We only work with premium materials from our trusted partners

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image

Cosmos News