Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΔΙΕΘΝΗVideo: Βομβιστική επίθεση στην Τουρκία με αντιαρματικά όπλα

Video: Βομβιστική επίθεση στην Τουρκία με αντιαρματικά όπλα

Share

Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι τρομοκράτες πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην τουρκική πρωτεύουσα, τραυματίζοντας 2 αστυνομικούς, ενώ ο καμικάζι αυτοκτονίας και ακόμα ένας δράστης είναι επίσης νεκροί. Η τρομοκρατική επίθεση έγινε στη Γενική  Διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών και σε διπλανή απόσταση από το Τουρκικό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια, σε δήλωσή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

«Γύρω στις 09.30,  δύο τρομοκράτες μετέβησαν με ελαφρύ επαγγελματικό όχημα μπροστά από την πύλη εισόδου της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας του Υπουργείου Εσωτερικών και διέπραξαν βομβιστική επίθεση. Ο ένας από τους τρομοκράτες αυτοπυρπολήθηκε και ο άλλος τρομοκράτης εξουδετερώθηκε.

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, 2 μέλη της αστυνομικής μας δύναμης τραυματίστηκαν ελαφρά.>>

Στο σημείο  έσπευσαν πολλά οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα. Μετά τον πανικό, η κυκλοφορία διεκόπη σε ορισμένους δρόμους και ακούστηκαν οι ήχοι των ασθενοφόρων που έσπευσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το CNN TURK, η έκρηξη έγινε σε ένα γκρι επαγγελματικό όχημα και αμέσως μετά την έκρηξη ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News