Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΈκπτωση 50% στα εξώδικα πρόστιμα από κάμερες

Έκπτωση 50% στα εξώδικα πρόστιμα από κάμερες

Share

Έκπτωση 50% στην πληρωμή εντός 30 ημερών, εξωδίκων ύψους 300 ευρώ για παραβάσεις που καταγράφονται από το σύστημα φωτοεπισήμανσης, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης.

Είπε ότι η αρχική απόφαση ήταν για πληρωμή εντός 15 ημερών, αποδέχθηκε, ωστόσο, εισήγηση των κομμάτων για αύξηση του ορίου τις 30 ημέρες.

Ο υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε επίσης ότι η προθεσμία πληρωμής των εξωδίκων θα επεκταθεί από τις 45 ημέρες στις 60 ημέρες. Πρόσθεσε ότι το ύψος των προστίμων για παραβάσεις σε φώτα τροχαίας δεν θα μειωθεί. Σε ότι αφορά το πράσινο βέλος για στροφή δεξιά, είπε ότι θα γίνει, σε πιλοτική βάση σε μία διασταύρωση, αντιστροφή του, έτσι ώστε να ανάβει στο τέλος του πράσινου σηματοδότη αντί στην αρχή και αν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, το μέτρο θα επεκταθεί. Παράλληλα το υπουργείο Μεταφορών θα προχωρήσει σε νέα εκστρατεία ενημέρωσης και θα συντηρήσει τη σήμανση στις διασταυρώσεις, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί κάμερες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News