Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΈκτακτο υπουργικό συμβούλιο σήμερα για αντισταθμιστικά μέτρα

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο σήμερα για αντισταθμιστικά μέτρα

Share

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρία στις 11:15, για να συζητήσει την εφαρμογή στοχευμένων μέτρων στήριξης σε ευάλωτες ομάδες, μετά τον τερματισμό του μειωμένου φορολογικού συντελεστή στα καύσιμα και της επιδότησης στα τιμολόγια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπουργείο Οικονομικών και το υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας επεξεργάστηκαν πρόταση για παραχώρηση εφάπαξ χρηματικού ποσού σε συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι υπάρχει σχεδιασμός για συγκεκριμένα μέτρα, αφού η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα και τις ανάγκες της κυπριακής οικονομίας, ενώ ο υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, έχει ήδη προαναγγείλει ότι η κυβέρνηση θα αντικαταστήσει τον μηδενικό συντελεστή ΦΠΑ με στοχευμένα μέτρα, στη βάση συστάσεων της Ευρωπαϊκής Επίτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News