Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΈτοιμη η ΕΔΕΚ για επέκταση της συνεργασίας με ΑΚΕΛ -

Έτοιμη η ΕΔΕΚ για επέκταση της συνεργασίας με ΑΚΕΛ –

Share

 

Η ΕΔΕΚ είναι έτοιμη να συνεργαστεί με άλλες πολιτικές δυνάμεις τόσο για τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς όσο και για τον Δήμο Πάφου και τον πρόεδρο του Επαρχιακού Συμβουλίου δήλωσε στο Radiocosmos o πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος. Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ επιβεβαίωσε ότι για την Πόλη Χρυσοχούς εξετάζεται μεταξύ άλλων η υποψηφιότητα του Βουλευτή Ηλία Μυριάνθους ενώ για τις αντιδημαρχίες ανέφερε ότι δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα στηριχθούν. Όλα τα στελέχη του κόμματος και οι αξιωματούχοι είπε ο κ. Σιζόπουλος είναι στην διάθεση του κόμματος.

Τους υποψηφίους δημάρχους Πέγειας, Μαρίνο Λάμπρου και Γεροσκήπου Νίκο Παλιό που προέρχονται από το ΑΚΕΛ θα στηρίξει η ΕΔΕΚ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η ΕΔΕΚ θα διεκδικήσει την δημαρχία στο δήμο Πόλεως Χρυσοχους, με πιθανότερο υποψήφιο τον βουλευτή Ηλία Μυριάνθους, και τις αντιδημαρχίες Γεροσκήπου και Πέγειας με πιθανότερους υποψηφίους τους Ανδρέα Σιήκη και Ανδρέα Χριστοδούλου αντίστοιχα. Διεκδικεί επίσης τις αντιδημαρχίες  στα δημοτικά διαμερίσματα Κονιών,  Αγίας Μαρινούδας , Αργάκας, Δρούσειας, Κρήτου Τέρας,  Μακούντας και Ίννια.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News