Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΑυξημένη συμμετοχή αναμένεται στο Pafos Triathlon

Αυξημένη συμμετοχή αναμένεται στο Pafos Triathlon

Share

Αναβαθμισμένος και με αυξημένη συμμετοχή αναμένεται ο Αγώνας Τριάθλου, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στις 28 Απριλίου 2024. Στον αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 220 αθλητές από Κύπρο και εξωτερικό, τόσο στην ατομική όσο και στην ομαδική κατηγορία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, το Paphos Triathlon επιστρέφει την Κυριακή με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πάφου και την Αctivate Cyprus, η οποία ειδικεύεται, με μεγάλη επιτυχία, στις ποδηλατικές και τριαθλητικές διοργανώσεις.

Ο Δήμος Πάφου ετοιμάζεται να υποδεχθεί για μια ακόμη φορά αθλητές από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην πόλη.

Συγκεκριμένα, το Paphos Triathlon 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου, στην παραλία «Αλυκές» και αποτελεί τον πρώτο αγώνα τριάθλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου στην Κύπρο την τρέχουσα χρονιά.

O αγώνας αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα της Ολυμπιακής απόστασης αλλά και κριτήριο για την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα από την Ομοσπονδία Τριάθλου.

Στην Ολυμπιακή απόσταση οι συμμετέχοντες θα διανύσουν 1,5χλμ κολυμπώντας, 40χλμ ποδηλατώντας και 10χλμ τρέχοντας, ενώ στην άλλη κατηγορία της διοργάνωσης, τη Σπριντ, όσοι λάβουν μέρος θα κάνουν τις μισές αποστάσεις (750μ. Κολύμβηση, 20χλμ Ποδηλασία και 5χλμ Τρέξιμο).

Οι εκκινήσεις αγώνων έχουν οριστεί για τις 07:00 στη διαδρομή Σπριντ και στις 08:00 στην Ολυμπιακή Διαδρομή. Στη διοργάνωση, έχουν το δικαίωμα συμμετοχής αθλητές από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Οι αθλητές μπορούν να εγγραφούν είτε στις ατομικές κατηγορίες, είτε σε μια από τις ομαδικές (ανδρών, γυναικών, μεικτή).

Τη διοργάνωση στηρίζει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News