Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
14.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΓιώτης και Κούλης αντάλλαξαν πυρά για το κάμπινγκ...

Γιώτης και Κούλης αντάλλαξαν πυρά για το κάμπινγκ…

Share

Γ. Παπαχριστοφή

Πυρά για την διαχείριση του κατασκηνωτικού χώρου αντάλλαξαν στο Radiocosmos οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Πόλης Χρυσοχούς. Με αφορμή την παρουσίαση σήμερα των σχεδίων για την αναβάθμιση του χώρου σε ενδιαφερόμενους επενδυτές ο Δήμαρχος της Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή επανέλαβε ότι η διαδικασία εκδήλωσης καθυστέρησε για σχεδόν 7 χρόνια διότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου είχε απορρίψει συμβιβαστικές προτάσεις που είχαν υποβληθεί και επέμεινε να ολοκληρωθεί δικαστικά η  υπόθεση μετά την προσφυγή του Δήμου.

Κυριάκος Κλεάνθους

Σε παρέμβαση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κυριάκος Κλεάνθους υποστήριξε ότι σκοπιμότητες  συμφέροντα και μικροπολιτικά συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούσε ο Δήμαρχος άφησαν τον κατασκηνωτικό χώρο στην άθλια κατάσταση που είναι σήμερα.  Ο κ. Κλεάνθους πρότεινε μέρος του κατασκηνωτικού χώρου να διατεθεί και φέτος σε ενδιαφερόμενους επισκέπτες και την ευθύνη διαχείρισης να αναλάβει ο Δήμος.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News