Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΗ απάντηση του Υπευθύνου Ασφαλείας του Στέλιος Κυριακίδης για την παρουσία περισσοτέρων...

Η απάντηση του Υπευθύνου Ασφαλείας του Στέλιος Κυριακίδης για την παρουσία περισσοτέρων ανθρώπων στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ.

Share

Στον αγώνα Πάφος – ΑΠΟΕΛ ήταν εμφανές ότι στην κερκίδα των φιλοξενουμένων ήταν περισσότεροι από 50 φίλαθλοι, όπως προνοεί ο κανονισμός.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας σταδίου Στέλιος Κυριακίδης Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου τοποθετήθηκε επί του θέματος και ανέφερε τα εξής:

Τα άτομα που ήταν παραπάνω και δεν ήταν πάνω στη λίστα των 50 ατόμων που προβλέπεται ήταν:

-Μια μερίδα ανθρώπων (συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ), οι οποίοι θα κάθονταν στην κερκίδα των επισήμων της Pafos fc και μετά από παρέμβαση δική μου τους έστειλα να κάτσουν στην Ανατολική κερκίδα, γιατί θα υπήρχε ο κίνδυνος να διαταραχτεί φασαρία μεταξύ των οπαδών της Πάφου και αυτών.

-Μια ομάδα δημοσιογράφων, οι οποίοι θα έπρεπε να ήταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία λόγω του γεγονότος ότι ένας εξ αυτών ήταν εγχειρισμένος και ήταν με πατερίτσες (γνωρίζετε ότι τα θεωρεία μας είναι ψηλά και με αριθμό μεγάλο από σκαλοπάτια) μετέφερα και αυτούς στη Ανατολική κερκίδα.

-Άτομα από το προπονητικό team και οι οποίοι ήταν εκτός φύλλου αγώνα και πάλι για τον ίδιο λόγο που ανάφερα πιο πάνω (φασαρίες) μετέφερα και αυτούς στην Ανατολική κερκίδα.

-Αστυνομία με πολιτική περιβολή

-Υπήρχαν μικρά παιδιά τα οποία συνοδεύονταν από τα άτομα που ήταν γραμμένα στη λίστα

-Και τέλος κάποια άτομα της cablenet που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο αλλά στον απέναντι χώρο και μπροστά από Ανατολική κερκίδα, πήγαν στην καντίνα για να εφοδιαστούν με νερό κλπ λόγω της ζέστης.

Σαν υπεύθυνος ασφαλείας ΚΟΑ λειτουργώ εδώ και χρόνια με σωστό και επαγγελματικό τρόπο. Βοηθώ όπου μπορώ και θα το πράττω πάντα γιατί είμαι άνθρωπος του σωστού και του δικαίου.

Υπεύθυνος ασφαλείας ΚΟΑ

Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News