Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΗ Αστυνομία εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του γηπέδου «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Η Αστυνομία εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του γηπέδου «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Share

Στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) της Πάφου λήφθηκε σήμερα κατάθεση από τον Τεχνικό Διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάφου, ύστερα από την καταγγελία στην Αστυνομία του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας Σάββα Πουρσαϊτίδη, σύμφωνα με την οποία δέχθηκε επίθεση από το συγκεκριμένο άτομο στον αγώνα, που διεξήχθη το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Χάρη Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «αναφορικά με την καταγγελία του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας Σάββα Πουρσαϊτίδη, έχει ληφθεί κατάθεση από τον Τεχνικό Διευθυντή της Πάφου στο ΤΑΕ της πόλης».

Εν τω μεταξύ, πρόσθεσε, «δεν αναμένεται να γίνει αύριο Τρίτη καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον Δικαστηρίου, αφού υπολείπεται η λήψη ορισμένων καταθέσεων που πιθανότητα να ληφθούν αύριο».

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία στη Λάρνακα είχε χθες Κυριακή ενώπιον της τρεις καταγγελίες, που αφορούσαν επίθεση και ζημιές σε οχήματα οπαδών της ομάδας της Πάφου, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου «Αμμόχωστος – Επιστροφή», που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάφου-Nέας Σαλαμίνας.

Η πρώτη καταγγελία αφορούσε επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης από τον Τεχνικό Διευθυντή της Πάφου και άλλες δύο καταγγελίες που έγιναν από οπαδούς της Πάφου για ζημιές στα οχήματα τους.

Η Αστυνομία εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του γηπέδου και λαμβάνονται καταθέσεις.

Σημειώνεται ότι στην Αστυνομία λήφθηκαν πληροφορίες για ζημιά στο λεωφορείο της αποστολής της ομάδας της Πάφου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει οποιαδήποτε καταγγελία. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας και η λήψη καταθέσεων για εντοπισμό των δραστών που φαίνεται να εμπλέκονται στις καταγγελίες για ζημιές σε αυτοκίνητα οπαδών της Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News