Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΗ είδηση της εβδομάδας

Η είδηση της εβδομάδας

Share

Η είδηση της εβδομάδας είναι ότι έρχεται στην Πάφο ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ, ο οποίος μεταξύ άλλων θα επιθεωρήσει και το Στέλιος Κυριακίδης και θα αποφασίσει τι θα γίνει με αυτό. Θα δοθεί για κάποια χρόνια στην Πάφος fc, η οποία και θα το αναβαθμίσει, ή θα παραμείνει γερασμένο στα χέρια του κράτους; Νομίζω, εάν εγκαταλειφθεί η ιδέα να παραχωρηθεί στην Πάφος fc, τότε θα πρέπει η διοίκηση να ψάξει γη για να ανεγείρει το δικό της γήπεδο και να αφήσει το στάδιο να σαπίσει στη βρωμιά.

Παρεμπίπτοντος, παραμένουν στον αέρα τα έργα αλλαγής του ταρτάν. Θα γίνει ταρτάν ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο Ιακώβειο και θα μετακομίσουν εκεί οι γυμναστικοί σύλλογοι της Πάφου, ή τελικά θα τοποθετηθεί στο Στέλιος Κυριακίδης και το στάδιο θα παραμείνει γενικής χρήσης;

Εάν επικρατήσει η πρώτη άποψη, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να γίνει το Στέλιος Κυριακίδης ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, το οποίο θα αποτελέσει στολίδι όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και ολόκληρη την επαρχία.

Όλα αυτά και άλλα πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες με την κάθοδο του προέδρου του ΚΟΑ στην πόλη μας για να πάρει, προφανώς, και ο ίδιος μια ιδέα από τα γερασμένα αθλητικά κέντρα της Επαρχίας. Οι εδώ αρμόδιοι καλό θα ήταν να είναι με προτάσεις και σχέδια ανά χείρας παρά με χέρια αδειανά.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News