Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣ«Η νύχτα φέρνει συμβουλές» λέει ο Α. Μαυρογιάννης για επικοινωνία με ανθυποψηφίους...

«Η νύχτα φέρνει συμβουλές» λέει ο Α. Μαυρογιάννης για επικοινωνία με ανθυποψηφίους του

Share

«Η νύχτα φέρνει συμβουλές» απάντησε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης στην ερώτηση εάν θα επικοινωνήσει απόψε με τους ανθυποψηφίους του για να τους συγχαρεί ή όχι.

Συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρίσκονται στο εκλογικό του επιτελείο ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι δεν έχει αποφασίσει εάν θα επικοινωνήσει απόψε με τους ανθυποψηφίους του. «Γιατί να μην γίνει αύριο; Η νύχτα φέρνει συμβουλές».

Απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις για την προεκλογική εκστρατεία, καθώς και τι του έμεινε σε σχέση με τις εμπειρίες που αποκόμισε, είπε ότι νιώθει άνετος και χαλαρός και θα περιμένει τα τελικά αποτελέσματα για να προβεί σε μια επίσημη δήλωση.

Ερωτηθείς εάν ανακοινώσει το Υπουργικό του Συμβούλιο σε περίπτωση που περάσει στον β’ γύρο, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είπε ότι δεν θα το κάνει, λέγοντας πως αυτό γίνεται στη Βρετανία όπου υπάρχουν οι σκιώδεις υπουργοί.

Στον Άγιο Ιωάννη Αγρού είχε μία ψήφο λιγότερη από ανθυποψήφιό του, του επεσήμανε δημοσιογράφος, με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη να απαντά γελώντας «κάποιος μας γέλασε».

Η χαλαρή κουβέντα ολοκληρώθηκε με ένα ποτήρι ζιβανίας που κέρασε στους παρευρισκόμενους ο κ. Μαυρογιάννης και οι συνεργάτες του.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News