Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΜονομαχία στην Πάφο…

Μονομαχία στην Πάφο…

Share

Κατέθεσαν τις υποψηφιότητές του οι διεκδικητές της δημαρχίας της Πάφου…

Ο αγώνας των δύο μονομάχων για τη δημαρχία της Πάφου αρχίζει επίσημα από σήμερα, μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων του νυν δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος και του ανθυποψηφίου του Εύρου Λοϊζίδη.

Ο νυν δήμαρχος Φαίδων Φαίδωνος, σε γραπτή δήλωση του, αναφέρει ότι, «ζητώ, με καθαρή καρδιά και καθαρά χέρια, από τους δημότες της Πάφου να συνεχίσουμε μαζί, αυτό που μαζί καταφέραμε:

Να κάνουμε την Πάφο μας την πιο όμορφη, πιο πράσινη, πιο σύγχρονη πόλη της Κύπρου. Την ιδανική πόλη για να ζεις, να εργάζεσαι, να επιχειρείς, να κάνεις οικογένεια.

Μια πόλη όχι μόνο για εμάς. Αλλά κυρίως για τη νέα γενιά, που δεν θέλει να στερείται τίποτε σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή πόλη. Ζητώ από τους Παφίτες και τις Παφίτισσες να κρίνουν τον καθέναν από εμάς αυστηρά.

Και να αποφασίσουν:

Αν θα προχωρήσουμε μπροστά, να φτιάξουμε την Πάφο της γνώσης και της καινοτομίας, ή αν θα γυρίσουμε πίσω, στο σκοτεινό παρελθόν.

Τον κ. Φαίδωνος πρότειναν και υποστηρίζουν οι Πανίκος Παπαγεωργίου και Γιώργος Κοτσώνης.

 

Με το μήνυμα “Πάμε δυνατά για να φέρουμε την αλλαγή στην Πάφο”, προσήλθε στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης ο Εύρος Λοϊζίδης, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του, εκπροσώπους των κομμάτων που τον στηρίζουν και πολλούς φίλους της υποψηφιότητάς του

Ο κ. Λοϊζίδης μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του δήλωσε «πάμε δυνατά για μια υποψηφιότητα με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Ο κ. Λοϊζίδης υπηρέτησε επί 10ετία ως δημοτικός σύμβουλος Πάφου με το ΔΗΚΟ. Στηρίζεται για τη δημαρχία από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.

Τον Εύρο Λοϊζίδη πρότειναν και υποστηρίζουν οι πρώην βουλευτές του ΔΗΚΟ Αντώνης Αντωνίου και του ΑΚΕΛ Αντρέας Φακοντής.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News