Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΙράν προς Ισραήλ: Εκ μέρους μας η επίθεση έχει ολοκληρωθεί εκτός και...

Ιράν προς Ισραήλ: Εκ μέρους μας η επίθεση έχει ολοκληρωθεί εκτός και άν…

Share

Από εμάς, η επίθεση στο Ισραήλ ολοκληρώθηκε, ανέφερε η μόνιμη αποστολή του Ιράν στον ΟΗΕ.

Η αποστολή του Ιράν στον ΟΗΕ ανέφερε ότι η επίθεση στο Ισραήλ ως απάντηση στην επίθεση στο προξενείο της Δαμασκού ολοκληρώθηκε. «Το θέμα μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει ολοκληρωθεί», ανέφεραν σχετικά, όπως μεταδίδει το CNN.

Η Μόνιμη Αποστολή του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη είπε ότι η επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν μια απάντηση στην ισραηλινή «επιθετικότητα κατά των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό». Το Ισραήλ νωρίτερα αυτόν τον μήνα έπληξε ένα ιρανικό κτίριο στη συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό, με εκπρόσωπο του στρατού να λέει ότι το Ισραήλ πιστεύει ότι το ιρανικό κτίριο που χτυπήθηκε στην επίθεση ήταν ένα «στρατιωτικό κτίριο».

Η ιρανική αποστολή είπε ότι το θέμα «θεωρείται λήξαν». «Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι πολύ πιο σοβαρή. Είναι μια σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του αδίστακτου ισραηλινού καθεστώτος, από το οποίο οι ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ!», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της Μόνιμης Αποστολής του Ιράν στον ΟΗΕ στο X (Twitter).

«Δυνάμει του Άρθρου 51 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, η ανάληψη στρατιωτικής δράσης από το Ιράν ήταν απάντηση στην επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος εναντίον των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό», αναφέρει η ιρανική αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη σε ανάρτησή της στο X.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News