Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΙστορικό ευρωπαϊκό ραντεβού για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη

Ιστορικό ευρωπαϊκό ραντεβού για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη

Share

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησε.

Οι «ερυθρόλευκοι», διατηρώντας το προβάδισμα απέναντι στην Φενερμπαχτσέ από το υπέρ του 3-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καλούνται αύριο το βράδυ να υπερασπιστούν αυτό το πλεονέκτημα και να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο αυριανός αγώνας στις 22:00 στο «Σουκρού Σαράτσογλου» είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα του Πειραιά, καθώς αν προκριθούν θα πανηγυρίσουν την πρώτη της πρόκριση στην ιστορία της σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα έχει μαζί του ο προπονητής της ομάδας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Τουρκία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού είναι: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

Σήμερα το απόγευμα, ο προπονητής της ομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Σουκρού Σαράτσογλου», ενώ τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Ντάνιελ Ποντένσε. Θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους».

Τον αυριανό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, κατηγορίας Elite. Βοηθοί του θα είναι οι Γερμανοί Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς, 4ος ο Ντάνιελ Σλάγκερ και στο VAR οι Κρίστιαν Ντίνγκερτ, Σάσα Στέγκεμαν.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News