Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚαθορίστηκε τον Μάιο η συνάντηση Ερντογάν - Μητσοτάκη

Καθορίστηκε τον Μάιο η συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη

Share

Στις 13 Μαΐου προγραμματίστηκε η νέα συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην ‘Αγκυρα, όπως δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πέρας της έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και μιλώντας για την αντίδραση της Τουρκίας στην προοπτική της Ελλάδας να δημιουργήσει θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο, ανέφερε πως «Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο με βάση το διεθνές δίκιο και το δίκαιο της θάλασσας».

Συμπλήρωσε πως του προκαλεί εντύπωση η παντελώς αδικαιολόγητη αντίδραση της Τουρκίας, προσθέτοντας, ωστόσο, πως αυτό δεν εμποδίζει τους δύο ηγέτες από την προοπτική να χτίσουν θετική ατζέντα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε πως αύριο θα επισκεφθεί τη Μυτιλήνη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι Τούρκοι μπορούν να ταξιδεύουν σε αυτά τα νησιά χωρίς βίζα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News