Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΙΔΕΙΑΚαταγγελίες για ρουσφετολογικές προσλήψεις συνοδών στα σχολεία -Τι απάντησε ο πρόεδρος της...

Καταγγελίες για ρουσφετολογικές προσλήψεις συνοδών στα σχολεία -Τι απάντησε ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Πάφου –

Share

 

Αβάσιμες οι καταγγελίες για προσλήψεις ημητέρων

Από την ερχομένη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα βρίσκονται στα σχολεία οι  δέκα νέοι συνοδοί μαθητών με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με τον πρόεδρο της σχολικής εφορείας Πάφου Μιχάλη Χαραλάμπους . Όπως ανέφερε στο radiocosmos  για τα 32 σχολεία της Πόλης και για  το ειδικό σχολείο Θεοσκεπαστη εργοδοτούνται συνολικά από τη σχολική εφορεία 50 συνοδοί . Για τις νέες προσλήψεις ο κ Χαραλαμπους είπε ότι οι ενδιαφερόμενοι ήταν 98 και οι προσλήψεις  έγιναν μετά από προσωπική συνέντευξη στην παρουσία 4ων μελών της σχολικής εφορείας ,λειτουργού του Υπουργείου Παιδείας ,εκπροσώπου των γονιών και του Διευθυντή από τ κάθε σχολείο. Ο κ. Χαραλάμπους απέρριψε ως ανυπόστατες καταγγελίες ότι οι προσλήψεις έγιναν με ρουσφετολογικά κριτήρια.

 

Φρούρηση

Σχολιάζοντας το αίτημα των οργανωμένων γονιών για την τοποθέτηση φρουρών ασφαλείας σε όλα τα  γυμνάσια ο κ Χαραλαμπους ανέφερε ότι ζητήθηκε από το υπουργείο να τοποθετηθούν φρουροί σε όλα τα γυμνάσια  της επαρχίας και είναι αισιόδοξος ότι το αίτημα θα εγκριθεί . Παράλληλα ανέφερε ότι για 2με 3 σχολεία υψηλού κινδύνου  της Πάφου ζητείται 24ωρη φύλαξη με στατικό φρουρό.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News