Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚιβωτός του Κόσμου: Πάτερ Αντώνιος και πρεσβυτέρα ύποπτοι για υπεξαίρεση και ξέπλυμα...

Κιβωτός του Κόσμου: Πάτερ Αντώνιος και πρεσβυτέρα ύποπτοι για υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Share

Νέες σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην Ελλάδα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση για ενδεχόμενη κακοδιαχείρηση των οικονομικών της ΜΚΟ φιλανθρωπικής οργάνωσης ‘Κιβωτός του Κόσμου” απο τον μέχρι πρότεινος επικεφαλή της πατέρα Αντώνιο.

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση που αφορά τα οικονομικά της «Κιβωτού του κόσμου» αφού οπως ανεφέρεται θεωρούνται πλέον ύποπτοι τέλεσης τριών κακουργηματικών πράξεων.

Οι  τρείς αξιόποινες πράξεις για τις οποίες ελέγχονται είναι η απιστία σε βάρος της Οργάνωσης, υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σχετικά η μία υπεξαίρεση ανέρχεται στα 467.000 ευρώ, και αφορά τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Οργάνωσης που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, καθώς και τα χρήματα, τα κοσμήματα και τις χρυσές λίρες που εντοπίστηκαν σε θυρίδες.

Ο εισαγγελέας Ιωάννης Σεβης που εποπτευει την προκαταρκτική έρευνα έδωσε την παραγγελία για τη λήψη εξηγήσεων στην Ελληνική Οικονομική Αστυνομία.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News