Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ404 Υποψήφιοι στην Πάφο

404 Υποψήφιοι στην Πάφο

Share

Συνολικά 404 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της 9ης Ιουνίου στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον  Έφορο Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιώργο  Χρυσαφίνη τρεις υποψηφιότητες υποβλήθηκαν για τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Πάφου, 10 για Δημάρχους, 85 για Αντιδημάρχους, 236 για μέλη Δημοτικών Συμβουλίων και 73 για μέλη Σχολικών Εφορειών.

Στον Δήμο Πάφο υποβλήθηκαν υποψηφιότητες δυο υποψηφιότητες για την θέση του δημάρχου , 6 για την μια θέση αντιδημάρχου , 142 για τις 23 θέσεις μελών του δημοτικού συμβουλίου  και 27 υποψηφιότητες για την σχολική εφορεία.

Στον Δήμο Ανατολικής Πάφου υποβλήθηκαν τέσσερις υποψηφιότητες για Δημάρχους, 19 για  Αντιδημάρχους, 54 για Δημοτικούς Συμβούλους και 16 για σχολικούς εφόρους. Για τον Δήμο Ακάμα υποβλήθηκαν δύο υποψηφιότητες για την δημαρχία, 17 για τις αντιδημαρχιες , 35 για τις θέσεις δημοτικών συμβούλων και  16 μέλη σχολικών εφορειών.

Στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς υποβλήθηκαν δύο υποψηφιότητες για Δημάρχους, 43 για Αντιδημάρχους, 6 Δημοτικούς Συμβούλους και 14 σχολικούς εφόρους.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News