Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΑΙΡΟΣΜίνι καύσωνας και σκόνη σήμερα- Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Μίνι καύσωνας και σκόνη σήμερα- Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Share

Ασθενής χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα βόρεια και τα δυτικά παράλια, στους 30 στα ανατολικά και τα νότια παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 19 βαθμούς στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα αύριο, τα οποία είναι αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Για την Παρασκευή αναμένεται πτώση και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News