Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
14.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΜε δύο νίκες η Πάφος πάει σίγουρα Ευρώπη…

Με δύο νίκες η Πάφος πάει σίγουρα Ευρώπη…

Share

Με δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια, η Πάφος fc εξασφαλίζει οριστικά ευρωπαϊκό εισιτήριο ανεξαρτήτου αποτελέσματος του τελικού κυπέλλου… Η Πάφος fc κερδίζοντας αρχικά τον Άρη, ανεβαίνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα που αυτομάτως δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πάντως, υπάρχει και άλλο σενάριο που ευνοεί την Πάφος fc. Εάν η 3η στη βαθμολογία Ομόνοια χάσει από τον ΑΠΟΕΛ και η Πάφος κερδίσει τους Πράσινους την τελευταία αγωνιστική, τότε η ομάδα του Καρσέδο ανεβαίνει στην 3η θέση και η Ομόνοια πέφτει στην 4η. Τώρα, στο σενάριο που η Πάφος fc πάρει το κύπελλο, τότε εξασφαλίζει εισιτήριο για το Europa league.

Πρώτα ο Άρης

Η Πάφος fc καλείται να δει προσεχτικά τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο, τα οποία θα κρίνουν και την επιτυχία της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πρώτα, λοιπόν, αύριο Κυριακή, όπου στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής αγωνίζεται με τον Άρη στο Άλφα Μέγα σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος ομάδα με νίκη εξασφαλίζει οριστικά συμμετοχή στο Conference league, μια αγωνιστική πριν το φινάλε, την ίδια ώρα που η Πάφος θέλει και αυτή τη νίκη για το 2Χ2 που ισοδυναμεί επίσης με ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το 2Χ2

Κερδίζοντας τον Άρη, η Πάφος κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη. Το δεύτερο βήμα θα πρέπει να το κάνει στην τελευταία αγωνιστική, όπου η Πάφος θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο Στέλιος Κυριακίδης. Με 2Χ2 η ομάδα του Καρσέδο κερδίζει σίγουρα Ευρωπαϊκό εισιτήριο ανεξαρτήτου αποτελέσματος στον τελικό. Με έξι βαθμούς η Πάφος τερματίζει στην 4η θέση που έτσι κι αλλιώς δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς, είτε κερδίσει το κύπελλο, είτε όχι, η Ομόνοια βγαίνει Ευρώπη ως τρίτη, ή ως κυπελλούχος.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News