Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΟι νέοι αντιδήμαρχοι στους Δήμους Ακάμα και Πόλεως Χρυσοχούς

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στους Δήμους Ακάμα και Πόλεως Χρυσοχούς

Share

Στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου έγινε σήμερα η ανακήρυξη τεσσάρων Αντιδημάρχων που εκλεγηκαν χωρις ανθυποψηφιο.

Συγκεκριμένα, εξελέγησαν  οι  Ματθαίος Στεφάνου Αντιδήμαρχος Πάνω Αρόδων και  Πανάρης Κωνσταντίνος Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Ακουρσού του Δήμου Ακάμα  καθώς και οι Ανδρέου Πρόδρομος Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Μακούντα και Χριστάκης Γερασίμου του διαμερίσματος  Νέων Δημμάτων του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Οι νέοι αντιδημαρχοι θα αναλάβουν καθήκοντα, μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την πρώτη Ιουλίου.

 

Στο μεταξύ στην εκλογική περιφέρεια Πάφου υποβλήθηκε μια ένταση η οποία και απορρίφθηκε.

Συμφωνα με τον Έφορο Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιώργο Χρυσαφίνη, υποβλήθηκε  ένσταση από το Κ.Σ. ΕΔΕΚ,για  έναν  δημοτικό σύμβουλο στα Κονιά. όπως είπε ο κ. Χρυσαφίνης, η ένσταση αυτή απορρίφθηκε αφου το συγκεκριμένο άτομο την ημέρα των εκλογών δεν θα είναι 21 ετών, όπως προβλέπει ο Νόμος.

Ο κ. Χρυσαφίνης ανέφερε πως η ένσταση υποβλήθηκε στον Γενικό Έφορο Εκλογών και όχι στον Έφορο Εκλογής της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου, ωστοσο διαβιβάστηκε και εξετάστηκε από τον Έφορο Εκλογής Πάφου και απορρίφθηκε.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News