Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΠαγκόσμια ανησυχία- Το Ισραήλ αποφάσισε να απαντήσει στο Ιράν

Παγκόσμια ανησυχία- Το Ισραήλ αποφάσισε να απαντήσει στο Ιράν

Share

Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση των συγκρούσεων στην ευρυτέρη περιοχή προκαλεί η απόφαση του Ισραήλ να απαντήσει στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του του Ιραν το περασμένο Σάββατο.

Η απόφαση λήφθηκε σε χθεσινή συνεδρία του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ και όπως μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης στόχος είναι να πλήγεί το Ιράν χωρίς να προκληθεί γενικευμένος πόλεμος.

Εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού δήλωσε οτι θα υπάρξει απάντηση στο Ιράν, χωρίς ωστόσο να καθορίζεται ο χρόνος και ο τρόπος αντίδρασης.

Ο Ιρανός υπουργός εξωτερικών δήλωσε οτι η Τεχεράνη δεν επιθυμεί αύξηση των εντάσεων, αλλά θα απαντήσει άμεσα και πιο σθεναρά αν το Τελ Αβίβ προχωρήσει σε αντίποινα.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να παραμείνει ενωμένη απέναντι στην επιθετικότητα του Ιράν που απειλεί όπως είπε την παγκόσμια ειρήνη.

Ευχαρίστησε επίσης τις Ηνωμένες Πολιτελιες, τη Βρετανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες που συνέβαλαν στην αναχαίτιση πυραύλων και drones από εκτοξεύθηκαν εναντίον του Ισραήλ απο το Ιράν.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News